Tájékoztató befektetés ösztönzési projektrőlTisztelt Lakosság!

A Csongrád Megyei Önkormányzat a terület- és gazdaságfejlesztési feladatkörén belül aktív befektetésösztönző tevékenységbe kezd. A cél növelni a befektetői aktivitást a megyében, a megye településein, hiszen ennek eredményeként minőségi munkahelyeket várnak, illetve azt, hogy az új befektetéseknek köszönhetően a már működő helyi vállalkozások piaci pozíciója is javul, komoly beszállítói lehetőségek nyílhatnak helyben.


 

A projekt feladata, hogy Csongrád megyét és annak településeit megismertesse és vonzóvá tegye a külföldi befektetők számára.

 

A munka jelenlegi szakaszában egy komplex adatbázis létrehozása valósul meg.

 

Befektetési szempontból relevánsak lehetnek különösen azok ingatlanok (szántó, rét, legelő, kivett tanya, telephely, beruházási terület, stb…), amelyek közút mellett vagy annak közelében helyezkednek el, közműellátottsággal vagy részleges közműellátottsággal rendelkeznek vagy az kiépíthető.

 

A fentiekre tekintettel kérjük mindazon ingatlantulajdonosokat, akiknek befektetési szempontból releváns ingatlanjuk van, hogy az adatbázis felállításához az alábbi adatlapot kitöltve juttassák el a Röszkei Polgármesteri Hivatalba.

 

 

További kérdés esetén a Röszkei Polgármesteri Hivatalban ügyfélfogadási időben kérhető felvilágosítás.

 

Röszke Község Önkormányzata


Kapcsolódó dokumentumok:
Befektetési szempontból releváns ingatlan adatlap