Tájékoztatás a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendjérőlTisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatom Önöket, hogy 2020. június 2. napjától a Röszkei Polgármesteri Hivatal újra a megszokott ügyfélfogadási időben fogadja ügyfeleit.


Az ügyfélfogadás rendje az alábbi:

 

Hétfő: 8-12 óra

Kedd: 8-12 óra

Szerda: 8-12 óra és 13-16 óra

Csütörtök: szünetel az ügyfélfogadás

Péntek: 8-12 óra

 

Az ügyfelek és az ügyintéző kollégák egészségének védelme érdekében a Polgármesteri Hivatalban továbbra is a megfelelő és javasolt óvintézkedések betartása mellett lehet tartózkodni. Az ügyfelek csak korlátozott létszámban, a szájat és az orrot eltakaró eszközt (például orvosi maszk, sál, kendő) viselve, egymástól megfelelő (1,5 méter) távolságra tartózkodhatnak a Polgármesteri Hivatal épületében.

Munkatársaim egyszerre egy ügyfelet fogadnak az irodahelyiségben, kivételt képeznek azon ügyek, amelyeknél több személy együttes jelenléte elengedhetetlen.

Személyes ügyintézéshez előzetes időpont egyeztetésre továbbra is lehetőség van telefonon a 06 62/573-030-as telefonszámon.

Az ügyfelek kérelmeiket postai úton is (Röszkei Polgármesteri Hivatal 6758 Röszke, Fő utca 84.), vagy az Önkormányzati Hivatali Portálon (https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap), illetve az un. E- papír (https://epapir.gov.hu/) szolgáltatást nyújtó internetes honlapon is benyújthatják.

 

Dr. Gácser Tamás sk.

jegyző