Nyári diákmunkaTisztelt Lakosság!


Röszke Község Önkormányzata a „Nyári Diákmunka 2020.” központi programhoz csatlakozva lehetőséget biztosít 16-25 év közötti diákok részére a 2020. július 01-2020. augusztus 31. időszakra nyári munkavégzésre.A nyári diákmunkára való jelentkezés feltételei:

·        16-25 év közötti, nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező és azt igazolni tudó röszkei bejelentett lakhellyel rendelkező diákok jelentkezhetnek

·        a nappali tagozatos diák közvetítést kérőként a lakó,- vagy tartózkodási helye szerint illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályán nyilvántartásba vetesse magát (a regisztrációhoz szükséges a diák személyes okmányainak, valamint érvényes diákigazolványának, vagy annak az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonáskor kiadott iskolalátogatási igazolásnak a bemutatása a járási hivatal foglalkoztatási osztályán)

·        foglalkoztatásra irányuló vagy vállalkozói jogviszonnyal nem rendelkeznek

 


A foglalkoztatással kapcsolatos információk

·         A program keretében legfeljebb 1 hónap időtartamra, maximum napi 6 órás munkaviszony létesíthető

·         Bruttó munkabér 120.750 Ft/fő/hó

·         A napi 6 óránál rövidebb munkaidőben történő foglalkoztatás esetén a munkabér összege arányosan csökken.


A nyári diákmunkával kapcsolatos további információkért a Röszkei Polgármesteri Hivatalban Királyné Csermák Magdolna hatósági és önkormányzati csoportvezetőhöz a 62/573-038 vagy a 06-70/38-04-991-es telefonszámon fordulhatnak.

Tekintettel a diákmunka tervezésére, kérjük Önöket, hogy a munkavégzési szándékot a megadott telefonszámokon vagy személyesen a hivatalban a gyermek adatainak megadásával jelezni szíveskedjenek.


Kérjük, hogy az idő rövidsége miatt a július hónapra történő jelentkezés még a hét vége előtt történjen meg.

 

 

Röszke Község Önkormányzata