Helyi hírek

Tájékoztató a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások egyszeri természetbeni támogatásáról


Röszke Község Helyi Választási Iroda Vezetőjétől


Oszlopcserék és hálózatbővítések miatt számítani kell időszakos áramszünetre több településen is az év első hónapjaiban. Az NKM áramszolgáltatójának munkatársai minden esetben igyekeznek az áramszünetek időtartamát a lehető legminimálisabb mértékre csökkenteni azért, hogy a fogyasztók a legkevesebbet érezzék a munkavégzésből.


Kilenc zöldség vetőmagját tartalmazza az az ingyenesen igényelhető csomag, amelyet a Vesd bele magad! programban oszt szét a Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetsége – AGRYA.

 

Jelentkezni február 15-éig lehet kertészkedést kedvelő kisiskolás korú gyerekeknek és családjuknak.


Felhívjuk a kedves Ügyfelek figyelmét, hogy

2019. február 4-l a falugazdász ügyfélfogadása módosul:

szerdán 8-16 óráig, csütörtökön 13-16 óráig

lesz elérhető a Teleházban!

Megértésüket köszönjük!


Tisztelt Lakosság!

 

Az alábbiakban közzétesszük a kéményseprést érintő legfontosabb információkat


Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2019. január 1-jétől – a Képviselő-testület döntése alapján – településünkön bevezetésre került a gyermek születéséhez nyújtott települési támogatás, mely a fiatalok életkezdési támogatásáról szóló 2005. évi CLXXIV. törvény 3. § alapján nyitott „Start számlán” lévő összeghez (babakötvény) Röszke Község Önkormányzata által nyújtott pénzbeli kiegészítést váltja fel.


A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Vezetője határrendészeti szakterületre

pályázatot hirdet a Szeged, Nagylak, Kiszombor

Határrendészeti Kirendeltségek állományába

Járőrtárs beosztás betöltésére


A Foglalkoztatási Paktum projekt keretén belül Deák Andrea mentor minden páratlan hét csütörtökön ügyfélfogadást tart a Röszkei Teleházban délelőtt 9.00-13.00 óra között.

Legközelebbi alkalom: 2019. február 14.

Telefonszáma: 30/557-10-22